A téli zárt termi időszak során is remekeltek a Haladás VSE íjászai, akik bizakodva várták a nyári, szabadtéri erőpróbákat. A nyár végi nemzetközi megmérettetéseket célkeresztben tartva a honi versenyeken próbálják kijavítani a pontatlanságokat valamint átmenteni mindazt a technikai felkészültséget, amelyre szükség lesz az elkövetkezendő hetek, hónapok során.

Júliusban Bőszénfán gyűlt össze a honi mezőny, hogy résztvegyenek a terepíjászok számára kiírt Grand Prix második fordulóján. A szombathelyi zöld-fehér klub színeit két versenyző is képviselte, akik kiváló formájukat igazolták ezen a rendezvényen. A hölgyek PBHB kategóriájában bizonyíthatott Papp Laura Kinga, aki az elmúlt hetek során rendre jó eredményeket szállított.

Ezúttal sem lehetett panasz a formájára, hiszen magabiztosan és pontosan lőtt, így aranyérmes lett. Molnár József a világ egyik legjobb íjászának számít, ezt megannyi hazai és nemzetközi hadszíntéren szerzett medálja bizonyítja. Ezúttal barebow kategóriában utasította maga mögé a mezőnyt és a szombathelyi egyesület vitrinje két újabb aranyéremmel bővült.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!