Az egyetemi sportcsarnok klubhelyiségében látta vendégül szurkolóit, érdeklődőit az SZKKA klubvezetése. Az eseményen a drukkerek megismerhették az NB I/B-s startra készülő csapatot és minden, az SZKKA-közösséget érintő fontos kérdésre is választ kaptak az új szezon előtt.
Pődör Zoltán klubelnök bemutatta az érkezőket (Szebeni Flóra, Pálffy Anna, Csatlós Csenge, Gönczöl Vivien, Dombi Luca, Kazai Anita, Wutschi Verona), majd a játékosok is elmondták a legfontosabb saját magukról fontosnak tartott tudnivalót.
A szakmai stáb – Vida Gergő vezetőedző, Mirko Vujovic másodedző, Kovács Gergő kapusedző, Vincze Tamás erőnléti edző – bemutatásakor a klubvezető újra emlékeztetett rá, hogy nem akar tovább edzősködni átadja a stafétát Vida Gergő veeztőedzőnek. Hozzátette: az elmúlt években felnőtt egy generáció, amelynek több tagja is profi szerződést kapott a klubtól.
A kötetlen formában megrendezett rendhagyó szurkolói ankét végén Szmolek Apollónia, Pődör Blanka, Horváth Alexandra, Pődör Rebeka, Varga Niki és Balogh Petra is felidézte, hol töltötte a nyári szabadságát és azt is elmondták, mit várnak a felkészülésre biztosított hetektől.
A bajnokságnak 21 fős kerettel nekivágó SZKKA több játékosa azt hangsúlyozta, hogy  szeretnék, ha májusban bajnoki címet és NB I-be történő feljutást ünnepelne a csapat.
Vida Gergő vezetőedző hozzátette, hogy a szombathelyiek idei ellenlábasa, riválisa az Esztergom, az Érd, az Orosháza és a Komárom csapata lehet.
Az ankét után nyilvános edzést vezényelt le Vida Gergő, a tréning közben az SZKKA szurkolói többször is tapssal köszöntötték a lányokat.
Hajrá SZKKA, hajrá csajok!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!