Továbbra is rendkívüli népszerűségnek örvend régiónkban a darts. A kocsmasportok királynőjének is tartott sportág kicsiket és nagyokat egyaránt vonzza a különböző rendezvényekre. Ezt ragadta meg jó érzékkel a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület, amely szervezőként és lebonyolítóként is bizonyított már. Ennek egyik meghatározó rendezvénye lett a Goldfisch Open, amelyre a megyehatáron túlról is érkeznek versenyzők.

Ráadásul a teljesen amatőrök sem maradtak erőpróbák nélkül, szintén többfordulós rendszerben bizonyítanak a feltörekvő titánok. Pénteken még Magyar Darts Liga fordulónak adott otthont az SZDCSE bázisa, amely Domus üzletházban található. Vasárnap viszont ismét nyitva áll az ajtó valamennyi érdeklődő számára, akik nyilat ragadhatnak vagy csak nézni szeretnék a legjobbakat.

A Steel 501 dupla kiszállós játékrendszerben lebonyolított megmérettetés az egyik legnépszerűbb is. Több visszatérője is lesz a versenynek. Ráadásul mivel több fordulós, így az aktuális állomások győztesei mellett év végén az idény legeredményesebb dartsjátékosát is jutalmazzák. Nem mellesleg a legmagasabb kiszállót dobó is megkülönböztetett figyelmet kap, így mindenképpen megéri kilátogatni a versenyre.

GOLDFISCH OPEN
2023. augusztus 6. vasárnap – 15:00
Szombathely, Domus üzletház

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!