A nyári pihenőt követően lassan munkába áll valamennyi sportegyesület. Így tett a Haladás VSE fiú kézilabda szakosztálya is, amely a felkészülést megelőzően csapatépítő jellegű tábort tartott a korosztályos játékosok számára. Az U8-tól az U13-as csapatig valamennyi együttesből érkeztek résztvevők, ráadásul a sok jelentkezésnek köszönhetően csoportbontásban tudtak edzéseket vezényleni a trénerek.

A közelgő alapozás és szezonkezdés miatt leginkább sportspecifikus mozgásokat, labdavezetéseket, átadásokat gyakoroltak a napi edzések során a fiúk. Emellett jutott természetesen idő a játékra és a szervezők ügyeltek arra, hogy szabadidős tevékenységek is színesítsék az adott programokat. A kézilabda mellett lehetőség volt a vízparton feltöltődni.

A búvárkodás és strandolás mellett helyet kapott a mozi és a szabadtéri játék is. Ugyanakkor az edzések során a precíz munkavégzésre szükség volt. Az elmúlt évek során folyamatos fejlődést mutattak a korosztályos együttesek, amelynek alapjait pontosan ez a nyári tábor biztosítja. Az egyéni képzés mellett a csapategység építése ugyanolyan fontos az edzőknek és a gyerekeknek is. Ez pedig az eredményességen is meglátszik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!