A nyári táborozást követően sem pihenhettek az asztalitenisz feltörekvő tehetségei. A közelgő bajnoki mérkőzések előtt épp a legjobbkor rendezték meg azt a nyugat-magyarországi regionális összetartást, amelynek első hetét Győrött, a másodikat pedig a vasi vármegyeszékhelyen bonyolították le. Ennek megfelelően a Szombathelyi Asztalitenisz Kör csarnoka zsúfolásig megtelt.

Ugyanis nemcsak helyből érkeztek tehetséges sportolók. Négy megye legígéretesebb titánjai együtt készülhettek. Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Zala vármegye fiataljai edzőikkel, versenypartnereikkel kiegészülve tették tiszteletüket a rendezvényen. Ennek is köszönhetően két újabb asztalt kellett biztosítani az asztalitenisz csarnokban a hatalmas érdeklődés miatt.

A különböző korú és felkészültségű versenyzőknek igyekezték a szervezők úgy összeállítani a programot, hogy a szintjüknek megfelelő terhelést kapják. Az edzések, technikai fejlesztések mellett mérkőzéseket is játszottak a fiatalok. Csatlakozott az összetartáshot a SZAK korosztályos válogatott játékosai is, akik bár kiemelkedtek tudásukkal a mezőnyből ők is becsülettel dolgoztak.

Szükség lesz a jó teljesítményükre, hiszen a vasi gárda ezúttal is két csapattal indul a közelgő bajnoki nyitányra. Nemcsak az NB III-ban, hanem az NB I-es pontvadászatban is indít egy-egy együttest a SZAK, amelynek célja, hogy a harmadosztályban lehetőséget kapjanak a feltörekvő tehetségek, míg az élvonalban fontos tapasztalatokkal gazdagodva megragadjanak a középmezőnyben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!