Szinte egymást érik a versenyek a vasi kick-box képviselői számára. Alig, hogy hazatértek külföldről a korosztályos erőpróbáról, máris újabb rendezvényen szerepeltek Dancsó Zoltán és Koszogovits Mihály tanítványai. Ezúttal viszont nem kellett nagyon messzire menniük a Controll SE sportolóinak, hiszen az ELTE-SEK Gál László sportcsarnokban kellett helyt állniuk.

A népes mezőnyben ott voltak a Controllosok is, akik összesen 12 versenyzővel vettek részt a küzselemben. A nevezők között sok junior korú is indult, akiknek leginkább az volt a célja, hogy minél nagyobb rutinra tegyenek szert az idősebbek mezőnyében. Ez persze remek lehetőséget adott a rutinosabb versenyzőknek, akiknek viszont már egyértelműen a bajnoki cím megszerzése volt a feladat.

Dancsó “Kicsi” Zoltán nagyon elégedett volt a sportolók által elért eredmények miatt, ugyanakkor egy másik fontos célkitűzése volt a Controll SE-nek. Nevezetesen, hogy egy kiváló hangulatú és színvonalas rendezvényt tudjon varázsolni. A klub vezetője elmondta, hogy a visszajelzések alapján ezt sikerült teljesíteni és köszönetet mondott Koszogovits Mihálynak, akinek irányításával valósulhatott meg a verseny.

– Tornát követően a három magyar bajnokunk mellett még Szmolek Emanuel szerzett válogatottságot, akik képviselhetik a klubot és hazánkat a közelgő világbajnokságon. A seregszemlét november 17-26. között fognak rendezni Portugáliába, amit valamennyiben nagyon várunk már – zárta gondolatait Dancsó Zoltán, a Controll SE vezetőedzője.

Felnôtt korosztàly eredmènyei:

Kovàcs Sàra -50 kg
3. hely LC
5-8. hely KL

Barbarics Alexa -60 kg
3. hely LC
5-8.hely KL

Zsiros Annamària +70 kg
2. hely LC
2. hely KL

Pataki Barnabàs -57 kg
2.hely LC
3. hely KL

Nagy Zeusz Kristôf -57 kg
3. hely LC
2.hely KL

Prikler Màrk -74 kg
3. hely KL

Ersing Andràs -74 kg
3. hely KL

Bednanics Dominik -79 kg
2. hely LC
3.hely KL

Horvàth Erik -89 kg
1. hely LC
2. hely KL

PolgàrDàvid -89 kg
2. hely LC
1. hely KL

Lapu Sàndor +94 kg
1. hely KL

Masters kategoriaban:
Borbàs Tibor -63 kg
2. hely LC
2. hely KL

Összesen:
Arany 3 db
Ezüst 9 db
Bronz 7 db

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!