Hamarosan útra kel az élvonalbeli futsal bajnokság címvédője, hogy eleget tegyen kötelezettségének, hiszen jövő héten már a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelnek Dróth Zoltánék. Ugyan a válogatott programját követően csak pár napja tértek haza a szombathelyi játékosok az összetartásról, hétfőn és pénteken is tétmérkőzésen kell bizonyítania a vasi különítménynek.

A Haladás VSE az Aramis elleni derbivel kezdte ismételten a bajnoki pontvadászatot, amely kiválóan sikerült. A magabiztos 8-0-ás siker nemcsak az önbizalmat adta vissza a főszereplőknek, hanem revansot is vehettek a sorson. A Nyíregyháza elleni vereség ugyanis sokba került – időszakosan kényetelenek voltak átadni a listavezető pozíciót a Veszprém csapatának. S miért csak időszakosan?

A közvetlen rivális botlása miatt ismételten a címvédő áll az első helyen és céljuk, hogy megőrizzék ezt a pozíciót a pénteki játéknapot követően. Nem lesz könnyű helyzetben Felipe Conde együttese, hiszen a Nyírbátor lesz a soron következő ellenfél. Nem túlzás azt állítani, hogy az idény két meglepetéscsapatát a nyírségben kell keresni. A Nyírbátor és a Nyíregyháza is kiválóan muzsikál.

Előbbi ötödik, utóbbi negyedik helyen áll, egyetlen pont választja el őket a tabellán. Ennek megfelelően nagyon komolyan kell vennie a találkozót a Hali játékosainak. Menetelése során legyőzte a Nyírbátor SE a DEAC, az Aramis és a PTE-PEAC csapatait is. Ugyanakkor képesek a botlásra is, hiszen az előző játéknapon a Magyar Futsal Akadémia lopta el tőlük a három bajnoki pontot.

Haladás VSE – Nyírbátor
2023. október 20. (péntek) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!