A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 12. fordulójában vasárnap 13 órakor a Credobus Mosonmagyaróvár vendége lesz a Szombathelyi Haladás.

Az Európa-bajnoki selejtezők miatti kéthetes szünet után folytatódik a bajnokság. A vasiak vasárnapi ellenfele, a Credobus Mosonmagyaróvár a legutóbbi bajnokságban a 12. helyen zárt, a mostani szezonban gyengébben szerepel: még nem nyert meccset, három döntetlen mellett nyolc vereség, 8-26-os gólkülönbség és három pont áll a neve mellett és sereghajtó a tabellán.

Utolsó három meccsüket elbukták az óváriak, előtte odahaza 1-1-re végeztek a Kozármislennyel. A másik két döntetlent Gyirmóton (2-2) és hazai pályán a BVSC (3-3) ellen jegyezték. Király József együttesének legeredményesebb  játékosa a volt debreceni, diósgyőri csatár, Takács Tamás három találattal.

A Haladást jó formában érte a 2 hetes szünet, a zöld-fehérek 8 forduló óta veretlenek, nevük mellett 11 meccs után 4-4 győzelem és döntetlen, valamint 3 vereség áll,  a megszerzett 16 ponttal a 8. helyen várják a kezdő sípszót.

A bajnoki mérkőzést 13 órától a helyszínről élőben közvetítjük.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!