Az elitkörbe jutást követően még alig ért haza a Haladás VSE futsal csapata, csütörtök este ismét pályára kényszerülnek lépni. Bár szerda este a csapatkapitány Dróth Zoltán ott ült a Haladás Sportkomplexum lelátóján, hogy segítse a Magyar Kupa mérkőzésen nagypályás kollégáit, ma már tétmeccsen bizonyíthatja képességeit. Ráadásul minden szempontból pikáns derbi következik.

A sikeres spanyolországi kitérő közben is javában zajlott az élvonalbeli futsal bajnokság. A szombathelyi együttesnek a továbbjutás egyben azt is jelenti, hogy újra módosult a menetrend és továbbra is feszített tempóban kényszerülnek dolgozni. Míg a legtöbb együttes a 11. fordulóra készül, addig a címvédő még csak a 10. találkozóját fogja lejátszani, azt sem az eredetileg kiírt forgatókönyv alapján.

A vasi zöld-fehérek a 18. forduló mérkőzését hozták előre, így a Nyíregyháza elleni alapszakaszbeli visszavágó következik. A nyírségiekkel való találka viszont kapóra jöhet a Halinak, hiszen ők fosztották meg a szombathelyieket az idei pontvadászat során a veretlenségüktől. Joggal fűti őket a visszavágás reménye. A Nyíregyháza amúgy továbbra is kiválóan játszik és főként eredményes formát mutatnak.

Zsinórban négy megnyert találkozóját követően legutób botlottak a nyírségiek, ugyanakkor a Berettyóújfalu ellen ez vállalható kategória. A Haladás is eredményes időszakot tudhat maga mögött. A Nyíregyháza ellen elveszített mérkőzést követően nyertek Felipe Conde tanítványai az Aramis és a Nyírbátor ellen is. Csütörtök este pedig gyarapíthatják pontjaik számát és akár növelheti előnyét is riválisaival szemben.

Haladás VSE – Á Stúdió Futsal Nyíregyháza
2023. november 2. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!