A Hali vasárnapi ellenfele, a Csábi József vezette Kazincbarcika négy győzelemmel, hét döntetlennel és két vereséggel, 15-11-es gólkülönbséggel és 19 ponttal a 6. helyen áll a tabellán.

A sárga-kékek csak az első fordulóban, a Szeged Csanád-Grosics Akadémia és a 11. körben, a Nyíregyháza vendégeként kaptak ki, mindkétszer 1-0-ra. Viszont idegenben 2-2-re végeztek a Vasas ellen, legutóbb pedig 1-0-ra nyertek a Budapest Honvéd vendégeként. Érdekesség, hogy négy győzelmük közül a mosonmagyaróvári volt háromgólos siker, a másik három meccsüket egyaránt 1-0-ra nyerték meg.

Ami a játékoskeretet illeti, két volt szombathelyi játékos is futballozik Borsodban, a csatár Pinte Patrik mellett Csilus Tamás is a zöld-fhérek mai ellenfelénél szerepel. Rajtuk kívül a rutinos támadó, Pekár Lászlót sem kell bemutatni. A kazincbarcikai csapat legeredményesebb játékosa Pinte Patrik és Ádám Ferenc három-három góllal. Érdekesség, hogy a szombathelyiek ugyanúgy 15 gólt szereztek eddig, mint a kazincbarcikaiak.

Ami a Haladást illeti, nincs jó formában a szombathelyi gárda, hiszen két egymsát követő 2 bajnoki vereség (Mosonmagyaróvár és PMFC ellen) után, szerdán a MOL Magyar Kupában is kikaptak Ráczék, a ZTE 2-1-re győzött 7 ezer néz előt a Rohonci úton.

Más kérdés, hogy a szombathelyi kupameccsen látott játékkal vasárnap is nagyon elégedettek lennénk, sőt szinte biztosan győzelmet érne a harcos, küzdős felfogás. A támadósort erősítő 17 éves Pintér sérülés miatt hiányozhat. Ha a Hali nem akarja a kiesés rémétől fenyegetettnek érezni magát, akkor legalább 1 pontot el kell hozzon idegenből.

SZURKOLÓI INFÓK

A Kolorcity Arénában egy órával a találkozó kezdési ideje előtt nyitnak ki a pénztárak,

Jegyárak (hazai és vendégszektorba)

Normál: 1.700 FtDiák / nyugdíjas / mozgáskorlátozott: 1.300 Ft

A 7. életévét be nem töltött gyermek ingyenesen látogathatja a mérkőzéseket.

A vendégszektorba online is lehet jegyet vásárolni.

A vendégszurkolók az Akácfa utca felől tudják megközelíteni a stadiont, ahol 57 személyautó és 2 busz számára VAN parkolóhely. A buszpályaudvar 4-6 perc séta, a vasútállomás 4 km.

A stadion címe: 3700 Kazincbarcika, Akácfa út 2.

A vendégszektor 200 fő befogadására alkalmas fedetlen lelátóval rendelkezik, önálló mosdó, büfé rendelkezésre áll.

A meccset ÉLŐben közvetítjük!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!