A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonja lassan a végéhez közeledik, a 12. játéknap viszont még sok izgalmas találkozót tartogatott számunkra, valahol a gólok, valahol pedig az eső záporozott. 

Jegyzőkönyvek

Elmaradt a 12. játéknap egyik legjobban várt rangadója, mivel Vépen annyira felázott a pálya talaja, hogy az alkalmatlannak minősült aznap a futballra. Felelős döntés született a sérülések elkerülése miatt, a találkozót várhatóan szerdán pótolják.

Akadt még rangadó a 12. körben, az elmúlt évek meghatározó első osztályú csapata, a Celldömölk a Haladáshoz látogatott. A derbi azonban csak nevében volt rangadó, a hazaiak végig dominálták a meccset és magabiztos győzelmet arattak.

Kissé eseménytelen első játékrész után felpörögtek az események Vasváron, ahol a helyi együttes az újonc Csákánydoroszlót fogadta. Az első 45 percben a vendégek játszottak mezőnyfölényben, ám ez gólban nem mutatkozott meg, míg a második etapban belendült a házigazda, és két gólos vezetésre tett szert. A vendég együttes mindent megtett a szépítésért, amely meg is érkezett, de már későinek bizonyult.

Ha egyszer egy üzlet beindul! Mondhatná a Körmendi FC gárdája, akik az első 10 eredménytelenül megvívott mérkőzésük után zsinórban a második sikerüket aratták a 12. játéknapon, ezúttal egy góllal bizonyultak jobbnak a Nádasd csapatánál.

A Sárvár nehezen indult be saját közönsége előtt, ám ami az első 45 percben bennmaradt, azt a másodikban kiadta magából a hazai gárda, akik végül simán legyőzték a Bük együttesét.

Nem ez volt a játéknap legnagyobb arányú sikere, mivel azt Szarvaskenden láthatták a kilátogató nézők. A helyi alakulat valósággal kiütötte a Rábapatyot, akiknek csak a találkozó utolsó két percében sikerült értékelhető megmozdulásokat felmutatni.

Gyors gólváltást követően végül a hazaiak felé billent a mérleg Táplánban. Akadtak helyzetei a Söptének is, ám a lefújást követően a táplániak örülhettek a 3 pontnak, amely az elmúlt 4 fordulóból már a 3. sikerüket jelentette.

Az első 10 perc eseménydúsan telt a Szentgotthárd – Csepreg találkozón, mindkét csapat egy pontrúgást követően talált be, majd egészen az első félidő lefújásáig kiegyenlített csata zajlott a játéktéren, ám a ráadásban újra megszerezte a vezetést a hazai alakulat. A második etapban aztán igyekezett mindkét csapat, a vendégek az egyenlítésért, a gotthárdiak pedig a győzelem bebiztosításáért küzdöttek, és végül sikerrel is jártak.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!