Meglehetősen eseménydús napok vannak a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes háta mögött. A Bajnokok Ligája csoportkörét követően folytatódott számukra az NB I-es pontvadászat alapszakasza. Két hét leforgása alatt már a negyedik tétmérkőzést fogják játszani Dróth Zoltánék. Az eddigi teljesítményükre és eredményességükre viszont nem lehetett panasza a nézőknek.

A Nyíregyháza, a DEAC után a hét elején a Magyar Futsal Akdémia együttese sem tudott kifogni a címvédőn. Némelyik gólzáporos győzelmet tartogatott, így joggal reménykednek a szimpatizánsok a hasonló folytatásban. Már csak azért is, mert a közvetlen riválisoknak nem jött ki a lépés, a szombathelyiek előnye így magabiztosnak mondható. Ezért is fontos az újabb siker begyűjtése.

Az alapszakasz megnyerése felé egy újabb lépést tehet a vasi zöld-fehér alakulat. A PTE-PEAC újoncként szeretné biztosítani élvonalbeli tagságát, féltávnál viszont még a kiesőhelyek egyikén vannak. A 13. forduló összecsapását a Haladás Sportkomplexumban rendezik. Az esélyek egyértelműen a hazaiak mellett szólnak, ugyanakkor intő jel lehet, hogy a PTE már okozott meglepetést.

Az elmúlt hetek során a Baranya vármegyeiek legyőzték a Magyar Futsal Akadémiát és a DEAC együttesét is, ráadásul mindkettőt magabiztos különbséggel. Fontos lenne ezért a legutóbbi fordulóban nyújtott produkcióját átmenteni a Haladás játékosainak.

Haladás VSE – PTE-PEAC
2023. november 17. (péntek) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!