A DEAC csapata jelenleg 5 győzelemmel és 3 vereséggel a tabella 5. helyét foglalja el, úgy, hogy közben 4 együttes is 5/3-as mérleggel rendelkezik. A debreceniek 3 győztes meccs után érkeznek a vasi megyeszékhelyre. A vendégeknél egy játékos sem átlagol 15 vagy annál több pontot, viszont 5 játékosuk is 10 pont felett átlagol.

A hazai csapat, az NB I/A csoportos bajnokság 2. helyét elfoglaló Falco győzelmi sorozatát kedden a Bajnokok Ligája 4. fordulójában törte meg a görög Peristeri Bwin, 87-90-et mutatott az eredményjelző a dudaszó pillanatában. A címvédőnek győzni kell, ha tartani akarja a lépést az eddig hibátlán fehérváriakal.

Nincs megállás, a nemzetközi megmérettetést követően Milos Konakov csapata folytatja az intenzív, szerda-szombat ritmust. A szombathelyiek vezetőedzője jól tudja, hogy ez a meccs sem lesz sétagalopp.

Mai ellenfelünk jó ritmusban játszotta le legutóbbi bajnoki mérkőzéseit. Mi sem akarunk mást, mint jó energiákkal a pályára lépni és természetesen győztes meccsen kiszolgálni szurkolóinkat – fogalmazott a sárga-feketék mestere.

A Falco – DEAC meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!