Nem túlzás azt állítani, hogy szombaton minden szempár Körmendre irányul. Valamennyi sportágban megvannak az ízletes, pikáns párharcok. Ami a labdarúgásban egy Haladás-ZTE vagy egy Ferencváros-Újpest, kézilabdában egy Veszprém-Szeged rangadón mindig borítékolható a teltház, addig a kosárlabdában a vasi El Classico az, amely minden sportbarát figyelmét felkelti.

A férfi NB I. alapszakaszának első vármegyei derbijét a Rába-parti városban rendezik és természetesen jegyeket már nem is lehet kapni rá. Ugyanakkor a közvetítésnak köszönhetően nem marad le senki egyetlen fontos pillanatról sem. Ezt pontosan tudják a szurkolók is, akik közül a hazaiak látványos meglepetéssel várják a rivális tábort és játékosait.

A Körmendi Tábor ’62 a közösségi oldalon tett közzé egy felhívást. Ebből kiderül, hogy a szombat 15 órától kezdődő összecsapás előtt, az állószektorba érkező szimpatizánsok félórával a feldobás előtt érkezzenek. Szóval látványból nemcsak a pályán, hanem a lelátón sem lesz hiány. Minden más pedig dőljön el a parketten!

Címlapképünk egy korábbi találkozó során készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!