Nagyon jó formában játszott az egész idén során a Haladás együttese. Felipe Conde tanítványai ennek eredményeként toronymagasan megnyerte az nb1-es alapszakaszt. Nem lehetett panasza a szurkolóknak, hiszem rájátszást is sikerrel kezdte a vasi alakulat. A Berettyóújfalu elleni rangadót magabiztos játékkal fölényesen nyerte meg. Így nem véletlenül volt a optimisták a szimpatizánsok Nyíregyháza elleni derbi kapcsán.

A nyírségi riválisnak viszont nem volt veszíteni valója és egyszer már az alapszakasz során kellemetlen ellenfélnek bizonyult. Hiába vezetett a Haladás a rangadó során mégis nekik kellett teperni a hajrában. Vas Ádám duplájának köszönhetően sikerült pontot mentenie címvédőnek az idegenbeli fellépése során. Bár a győzelmet nem sikerült begyűjteni, így is magabiztosan vezeti a tabellát a Hali.

Nem ígérkezik a következő összecsapás sem. A szombathelyiek ezúttal is idegenben kényszerülnek pályára lépni. A soron következő mérkőzésen Kecskeméten kellene begyűjteni mind a három pontot. A feladat azért is nehéz, mert a hazaiak számára a dobogós hely megszerzése a cél. Ráadásul képesek felszívni magukat és nekiesnek ellenfelüknek a győzelem megszerzésének reményében.

Kecskemét – Haladás VSE 

2024. március 4. (hétfő) – 18:30

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!