A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is teljes egészében beindultak a tavaszi küzdelmek, a csapatok pedig rögtön kinyitották a gólcsapokat is. 

Jegyzőkönyvek, tabella

6 gólos meccsen játszott döntetlent egymással a Cák és a Söpte alakulata. Hiába vezetett már 2 góllal is, végül pont nélkül maradt Acsádon a Gyöngyösfalu gárdája. Potyogtak a gólok Bucsuban, a hazai együttes viszont kettővel többet szerzett, mint a Perenye, ezzel pedig 3 ponttal gazdagodott. A találkozóról fotókat is hoztunk.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos mérkőzésen nyert a Rábagyarmat hazai pályán a Nagyrákos ellen. A vendégeknek 3-szor sikerült egyenlíteni a találkozó során, de a 4. hazai gólra már nem volt válaszuk. Kihasználva a Nagyrákos botlását, gólzáporos sikerrel lépett fel a dobogóra a Magyarlak együttese. Sokáig vezetett a listavezető Szakonyfalu a Magyarszecsőd ellen, ám a vendégek egalizálni tudtak a 88. percben. Mikor már úgy tűnt, hogy pontosztozkodás lesz a vége, akkor a hazaiak begyújtották a rakétákat, és két gólt is szereztek a ráadásban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Esélyt sem adott ellenfelének a listavezető, de a Kenyeri is nagyarányú sikerrel vette a hétvégét. Fordulatos meccset hozott a Nemeskocs – Bő derbi, de végül a vendégek örülhettek. Két szoros meccsen is 1 gól döntött, az Ostffyasszonyfa és a Sorkifalud pedig megosztozott a pontokon a forduló rangadóján.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!