A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban kereken a 20. játéknap küzdelmeit rendezték meg a mögöttünk hagyott hétvégén. A csapatok szinte minden pályán remek hajrákat produkálta, potyogtak a gólok a meccsek utolsó 20 percében. 

Kiegyenlített mérkőzést hozott a Söpte – Nádasd összecsapás, amelyen hol az egyik, hol a másik csapat szerzett vezetést, végül azonban az utolsó percekben eldöntötte a mérkőzést a hazai alakulat.

Gólzáporos mérkőzést játszott Rábapatyon a Csákánydoroszló, a 9 gólt hozó derbiből pedig utóbbi jött ki jobban.

Egy bombagólnak köszönhetően szerzett vezetést a játéknap rangadóján a Király SE, akik Celldömölkön vendégszerepeltek a hétvégén. A második etapban aztán kijött a két csapat közti különbség, Halmosiék magabiztosan gyűjtötték be a 3 bajnoki pontot.

Egy gól döntötte el a szomszédvári rangadót, amelyen a sereghajtó Bük nézett farkasszemet a Csepreg gárdájával. A sportszerű találkából végül 1 góllal a vendégek jöttek ki jobban egy fejesgólnak köszönhetően.

A hosszabbításban egyenlített a Vép Sárváron, így továbbra is a vépiek állnak a dobogó harmadik fokán.

Tovább folytatta remek tavaszi sorozatát a Szarvaskend együttese, akik ezúttal a tabella alján tanyázó Körmend ellen szereztek 3 pontot.

Túlzás nélkül állítható, hogy a 20. forduló legjobb meccsének a 6 gólos döntetlent hozó Táplán – Szentgotthárd mérkőzés bizonyult. A hazaiak már a 27. percben emberhátrányba kerültek, ráadásul a félidőre 2 gólosra nőtt a vendégek előnye. A félidőben aztán harcmodort váltottak a táplániak, és végül remek hajrát produkálva sikerült emberhátrányban is 1 pontot otthon tartaniuk.

Magabiztos játékot produkált a listavezető, amelynek köszönhetően újfent begyűjtötte a 3 pontot, ezzel továbbra is őrzik előnyüket a Király SE-vel szemben.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!