A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a nagypénteki játéknap után már a Húsvéthétfőn esedékes forduló volt esedékes, amelyen lehetséges, hogy végleg eldőlt a bajnoki aranyérem sorsa. 

A papírformának megfelelően győzött a listavezető Haladás együttese Csepregen, kihasználva ezzel a Király SE újabb botlását.

Halmosiék rövid időn belül két rangadót is játszottak, de a Haladás elleni vereséget követően Sárváron sem termett nekik sok babér, már az első játékrészben eldöntötte a találkozó sorsát a hazai alakulat.

Zsinórban másodszor tudta győztesen elhagyni a játékteret a Celldömölk gárdája, akik ezúttal a tabella utolsó előtti helyén álló Nádasdot múlták felül.

A forduló meglepetését a Körmend szolgáltatta, akik a jó erőkből álló Szentgotthárd ellen tudták otthon tartani a 3 pontot. A piros-feketék próbálnak a középmezőny felé kapaszkodni.

Csupán a szépítésre futotta a Csákánydoroszló erejéből Söptén, a hazaiak ezzel közel kerültek a hétfői játéknapon botló Szarvaskend, Szentgotthárd kettőshöz.

A Szarvaskendre ugyanis komoly rangadó várt, a dobogós helyekért harcoló Vép látogatott hozzájuk. A találkozó tétje nem volt kicsi, egy esetleges hazai győzelem minimálisra csökkenthette volna a két együttes közötti különbséget a tabellán. Ennek ellenére már az első félidő hajrájában a vépiek szerezték meg a vezetést, majd a második etapban tovább növelték az előnyüket, ezzel pedig begyűjtötték a 3 pontot.

Nem esett gól a Táplán – Vasvár derbin, így mindkét együttes 1 ponttal gazdagodott.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!