Idegenben folytatódott a playoff a Haladás második számú csapatának, amely kiváló alapszakaszbeli teljesítményével a dobogós helyekért volt versenyben. A rájátszás kezdete óta viszont nem sikerült tartani a lépést a riválisokkal és egyetlen döntetlen mellett valamennyi találkozóját elveszítették Sziffer András tanítványai. Nagy kérdés volt, hogy mire mennek a vasi futsalosok a Nagykanizsával.

Felforgatott kerettel vágott neki a szomszédvári rangadónak a szombathelyi csapat, akadt olyan játékos, amely az NB I-ben is rendszeresen szóhoz jut, ugyanakkor fiatal tehetségek is szerephez jutottak. Nagy elánnal estek egymásnak a főszereplők a kezdősípszót követően. Mindkét gárda támadólag lépett fel, többször is megdolgoztatták a kapusokat az első percektől kezdve.

A játékrész közepéhez közeledve a Haladás korábbi játékosa, Bogyó szerezte meg a vezetést a zalaiaknak. A vendégek próbálták felpörgetni még jobban a játékot, de hiába birtokolták ekkor többet a játékszert vagy dolgoztak ki helyzeteket, nem sikerült bevenni a hazaiak kapuját. Ami kimaradt az egyiken, bement a másik oldalon, így a szünetre kétgóllal állt jobban a Nagykanizsa.

A második félidőben folytatódott a nagy csata, több ziccert dolgoztak ki a főszereplők. Nagy lehetőség hullott a Hali-fakó ölébe, hiszen Vidák révén szépített. A hajrában viszont ismét egy volt szombathelyi játékos, Gyurcsányi állította be a 3-1-es végeredményt. Ezzel zsinórban hatodik találkozóján sem tört meg a nyeretlenségi szériája a vasi zöld-fehéreknek. Legközelebb az ELTE-BEAC csapatát fogadja a Hali.

Nagykanizsai Futsal Club – Haladás VSE II. 3-1 (2-0)

Haladás: Gyimesi M. – Vidák B., Kiss P., Dobos D., Fehér D.
Csere: Körmendy G., Vincze B., Varga M.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Bogyó K. (7′), Schuller F. (17′), Gyurcsányi Zs. (38′) illetve Vidák B. (23′)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!