Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai pályán veszített rangadót, ezzel pedig lecsúszott az első helyről a forduló előtt még listavezető Szakonyfalu együttese. A Szentgotthárd gárdája vette át az első helyet azzal, hogy magabiztos sikert arattak Magyarszecsődön. Megtört a jég: megszerezte szezonbeli első győzelmét a sereghajtó Egyházashollós együttese, igaz ezzel továbbra sem sikerült elmozdulniuk a tabella utolsó helyéről.

Jegyzőkönyvek, tabella

Botlott, de továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát a Jánosháza együttese, akik meglepetésre az alsóházhoz tartozó Izsákfa ellen nem tudták begyűjteni a 3 pontot, ráadásul végül annak is örülhettek, hogy 1 pontot sikerült otthon tartaniuk. A sárvári régió hétvégi fordulója nem hozott sok gólt: Jákfán és Kenyeriben is 1 góllal tudott győzni a hazai gárda, míg Vasszécsenyben és Ölbőn 4-4 találat esett, ezek a párosítások hozták a legtöbb gólt a 19. játéknapon.

Jegyzőkönyvek, tabella

Magabiztosan hozta a kötelezőt a listavezető Kőszegszerdahely a Nemeskolta ellen, míg a Bucsu eléggé megszenvedett Nemesbődön. Gálázott saját közönsége előtt a Torony együttese, míg az Acsád és a Perenye idegenben gyűjtötte be a 3 pontot viszonylag simán. A perenyeiek Gyöngyösfalun megrendezett küzdelmes összecsapására mi is kilátogattunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!