A nyári időszak során elképzelhetetlen egy vérbeli streetball erőpróba. A szabályoknak köszönhetően egy rendkívül gyors, látványos és izgalmas játék, amelyet űzni valamint nézni is nagyon szórakoztató. Ahogy megszokták a kosárlabdabarátok a korábbi évekhez hasonlóan idén is több helyszínt érintve tartják meg az 2022-es Streetball fesztivált.

Összesen hat helyszínen vívhatják ki a csapatok a budapesti országos döntőre az indulási jogot. Ezt a különböző állomásokon van lehetőségük kivívni a főszereplőknek. A budapesti, az oroszlányi, a nyíregyházi fordulót után kisebb – szünetet követően – augusztus 13-án Körmenden rendezik meg az újabb fordulót. Ezúttal is két kategóriában bizonyíthatnak a játékosok.

A 23 év alatti és 23 évesnél idősebb résztvevők egész napon keresztül pattogtathatnak a Szabadság téren kialakított pályákon. Természetesen streetball-szabályok szerint történik a lebonyolítás és továbbjutás rendszere is. Nevezési határidő: augusztus 11. További információk és nevezési adatlapok a szervező honlapján érhetők el.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!