Néhány héttel a Savaria Nemzetközi Táncversenyt követően ismét a vasi megyeszékhelyre irányult a sportág kedvelőinek szeme. Az Agora Sportházban gyűltek össze az ország legjobb fiatal és felnőtt táncosai, hogy részt vegyenek a Lorigo TSE és a Magyar TáncSport Szakszövetség által megálmodott illetve megvalósított ISIS Dance Openen, amelyet már 23. alkalommal rendeztek meg.

A gondos előkészületeket követően egész nap a táncosoké volt a parkett, akik elsőként a Standard táncokkal varázsolták el a közönséget. Az már az első döntők során kiderült, hogy a Lorigo Tánc Sportegyesület növendékei kiváló formában voltak. Rengeteg érmes helyezéssel jelentkeztek és a nap további részében sem érték be kevesebbel, így rendkívül sikeres erőpróbát tudhattak maguk mögött.

A latin és a tíztáncban szintén rendeztek klubközi versenyeket, amelyek kiváló lehetőséget biztosított a résztvevők számára a bizonyításra. Ugyanakkor kiemelt erőpróbának is helyt adott az idei ISIS Dance Open sorozat. A vasi megyeszékhelyen Országos ranglista versenyen vehettek részt a junior és szeniorkorúak valamint a felnőtt kategória indulói.

A felnőttek mezőnyében 16 páros indult és Faludi Eliza Eszter és Kovács Ádám párosa egy hajszállal maradtak le az aranyéremről. A rendezvény sikerét jól mutatja, hogy összesen 175 nevezés érkezett be és valamennyi korosztályban népes mezőny lépett parkettre. A szervezők ígérete szerint jövőre is szeretnék kiemelt versennyel összekötni a nagy múltra visszatekintő ISIS Dance Opent.

A verseny eredményei EZEN A LINKEN elérhető!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!