Sok gamer szeret barátaival csapatokba verődve játszani, amely nem csak időtöltésnek de csapatépítésnek, sőt közösségi élménynek is számít. Gondoljunk például a Left 4 Deadre, amelynek az első részét 2008-ban dobta piacra a Valve, és igazán nagy kasszasikernek is számított, rengeteg felhasználó szerette, aztán pedig a második részét is, bár az új pályákon és néhány különleges zombin kívül nem sok újítást hozott a folytatás.

Ezúttal a Rebellion örvendeztethet meg minket egy újabb kooperatív lövöldözésre alapuló játékkal, amely a Strange Brigade nevet kapta a fejlesztőktől. A játékban 3 társunkkal karöltve vághatunk bele az izgalmas és kellően agyament élményekbe.

További információmorzsák a játékkal kapcsolatban, hogy a sztori Afrikában játszódik, de tavaly az E3 alkalmával arról is lerántották a leplet, hogy a játékban majd válogatott szörnyeket és élőhalottakat kell a más-más különleges képességgel bíró hőseinkkel legyőznünk. Fontos lesz ezeket az abilityket összehangolni, így várhatóan gyakorlást is igényel majd az összeverbuválódott játékosoktól.

A történet valahol az 1930-as években játszódik, ahol egy különleges csapatot alkotva lehetünk akár katonák, intellektuális tudósok, éleslátású mérnökök, vagy éppen precíz nyomkeresők is.

Az öldöklésben segítségünkre lesznek a pályákon megtalálható csapdák, amiket legtöbbször használnunk kell majd ahhoz, hogy teljesíthessük aktuális küldetésünket, és valószínűleg fejtörőket is találunk majd bőven a játékban az egyes pályarészekhez kötődően. Természetesen az elmaradhatatlan “főellenségek” sem hiányozhatnak a játékból, nem lesz minden szörny könnyen likvidálható, annyi szent.

Ki szeretne vele összefutni a főtéren? Forrás: wccftech.com

Szerencsére már nem is kell olyan sokat várni a PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra is egyaránt megjelenő játékra, ugyanis kiderült, hogy még idén, augusztus 28-án piacra dobják, sőt már előrendelhető is a játék.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!