Ahogy azt korábban megírtuk, a Haladás öngólokkal jutott tovább Csepelen a Magyar Kupában, voltak azonban még más megyei érdekeltségek is, sőt még egy együttesünk sikerrel jutott a legjobb 64 közé. 

Tisztesen helytállt, de kiesett a kupából a Király SZE.

A Király SZE tisztességesen helytállt az NB II-ben szereplő Kaposvár együttese ellen, végül a szombathelyiek 3 gólos vereséget szenvedtek, néha pedig az ellenfél térfelére is sikerült átmerészkedniük.

Összefoglaló a mérkőzésről a K1RALYSPORT TV Youtube csatornájáról. 

Nem sikerült a továbbjutás a Lukácsházának sem, a Balassagyarmat ellen már az első félidőben kialakult a 4:1-es végeredmény, a második játékrészben aztán bátrabban lépett fel a vasi gárda, kis szerencsével tovább kozmetikázhattak volna az eredményen, ám ezúttal erre nem került sor.

Sikerrel vette azonban a legjobb 64 közé jutásért vívott párharcát a Körmendi FC, akiknek a sorsolás még akkor is kedvezett, ha egészen Bács-Kiskun megyéig kellett utazniuk, hogy az ottani megye II-ben szereplő Kecskeméti LC-vel megmérkőzzenek, és végül egy 97. percben szerzett góllal sikerült továbbjutniuk. Gratulálunk a vasi együttesnek!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!