A Vas Megyei II. osztály bajnokságokban is lezajlott az utolsó előtti forduló, izgalmakból pedig nem volt hiány. Gyöngyöshermánban például a gólok mellett a piros lapok is potyogtak, fotókat is hoztunk a találkozóról. 

Vas Megyei II. o. Északi csoport 14. forduló

Az északi régióban nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, bárki megverhet bárkit. A 14. játéknapon zsinórban 4. meccsén maradt nyeretlen a Söpte, sőt ebből 3 alkalommal ki is kapott, ám még így is a 3. helyen áll a csapat, mivel az Uraiújfalu hazai pályán egy szoros mérkőzésen kikapott a Gércétől, és az Ikervár is pontokat hullajtott Ölbőn. Újabb alsóházi rangadót tudott megnyerni a Merseváti, ezúttal a sereghajtó Pecöl ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 14. forduló

Zsinórban 3. mérkőzésén maradt nyeretlen a listavezető Csákánydoroszló, ezúttal az I. osztályból kieső Vasszécseny otthonában. Izgalmakból egyáltalán nem volt hiány az első félidőben vezetést szerzett a hazai gárda, aztán a 78. percben háromszor is villant a piros, egy-egy játékost mindkét csapatból, egy csákánydoroszlói futballistát pedig a kispadról állított ki a játékvezető. A vendégeket azonban az emberhátrány sem törte meg, a 94. percben egyenlíteni tudtak. Gyöngyöshermánban szerencsére nem csak a piros lapok, de a gólok is potyogtak, viszont itt döntőnek bizonyult az emberhátrány, hisz a hazaiak hamar kihasználták a kettős emberelőnyüket.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!