Javában tombol Európa szerte a koronavírus, amely már a tengerentúlon is szedi áldozatait. A napokban Rudy Gobert miatt már az NBA-t is leállította a szövetség, majd órákkal később a jégkorong sportág legerősebbjének tartott NHL is parkolópályára került. Úgy tűnik, hogy Spanyolország egyik legismertebb csapata, a Real Madridnál is komolyan veszik a problémát.

A Marca információi szerint a királyi klub kosárlabda együttesének játékosánál, Trey Thompkinsnál is gondok adódtak. A kosarasnál is kimutatták a szakértők a koronavírust, a klub vezetése pedig rögvest a tettek mezejére léptek. Első körben azonnal hazaküldte minden játékosát és alkalmazottját is megelőzés céljából.

A drasztikus lépés eredményeként a kosarasok mellett a focisták valamint a szakvezetői stáb és a létesítmény dolgozóira vesztegzár várt. A valdebebasi edzőközpontot bezárták és vesztegzár alá is helyezték. Zinedine Zidane már a 11 órára kiírt edzést sem tartotta meg. Ezt követően a spanyol liga is határozatot hozott, miszerint az elkövetkezendő két fordulót elhalasztják a labdarúgó-bajnokságban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!