A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok is a végéhez közelednek mindkét régióban. A hétvége során egy biztosan feljutó csapat kilétére is fény derült, míg arról nem tudni, hogy a déli régió esetleges bajnoka vállalja-e az első osztályt (vélhetően igen).

Vas Megyei II. o. Északi csoport 26. forduló 

4 fordulóval a bajnokság vége előtt biztossá vált, hogy a Büki TK csapata 5 év után visszatér a Vas Megyei I. osztályba. A listavezető hazai pályán, gálamérkőzés keretein belül győzte le a Merseváti együttesét, a lefújást követően pedig kezdődhetett az ünneplés.

A Sitke ölbői győzelmével ellépett az utolsó helyről, míg a Söpte kihasználva a Gérce pontvesztését az ezüstérmes pozíciójába lépett elő.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 30. forduló

Az éllovasok közül sem a Szarvaskend, sem pedig a Körmend gárdája nem hibázott, így maradt a 3 pontos különbség előbbi javára a táblázaton, ráadásul a szarvaskendiek egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak. Alsóházi rangadót is rendeztek, a 15. helyen álló Felsőcsatári fogadta a közvetlenül mögöttük álló Csákánydoroszlót, és egy hihetetlenül fordulatos mérkőzésen tartotta otthon a három pontot.

Jegyzőkönyvek, tabella