A Vas Megyei I. osztály küzdelmei a vártnál is érdekesebben és izgalmasabban alakulnak az eltelt 4 fordulót követően: a hétvége során többnyire a vendégként szereplő csapatok taroltak, csupán a Rábapatynak és a Jánosházának sikerült otthon tartania a három pontot, döntetlen pedig nem született.

Több mérkőzésen is egy-egy gól döntött a pontok sorsáról, így igazán kiélezett összecsapásokat láthattak a kilátogató nézők. Kivételek persze mindig akadnak, a Kőszeg szarvaskendi látogatása, valamint a Király SZE vasvári fellépése a vártnál simábbra sikeredett.

Rangadóból e-hétvégén sem volt hiány: a Sárvár és a Vép sokak szerint az osztály két kiemelkedő együttese, amelyre eddig nem is cáfoltak rá a csapatok, az éllovasok csatáját ezúttal a vendég vépiek nyerték.

Az előző évek nagy csatái után ismét farkasszemet nézett egymással a Répcelak és a Celldömölk előbbi otthonában. A játékosok akaratára nem lehetett panasz, de a játék hagyott némi kívánni valót maga után, érződött, hogy mindkét gárdának voltak szebb napjai, az idei bajnokságban egyelőre nem igazán sikerül meghatározó szerepet betölteniük. A találkozót végül a vendégek nyerték, ám az iksz is benne lógott a levegőben.

Jegyzőkönyvek, tabella

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!