Az Illés Akadémián nevelkedett, vépi származású 17 éves támadó, Horváth Rajmund a 2020/21-es NB II-es bajnokságban már egy alkalommal kezdőként, kétszer csereként pályára lépett a Haladásban. Most aláírta három évre, azaz 2024. június 30-ig szóló profi szerződését klubunkkal.

Csakúgy mint a szintén 17 éves, ugyancsak támadó Szíjjártó Ármin. A játékos egy éve érkezett az Illés Akadémiára és ugyan korábban sérülés hátráltatta, óriási tehetségként tartják számon. Szíjjártó is 2024. június 30-ig írt alá.

Közösségi oldalunkon már tegnap olvashatták, hogy, a fiatalokhoz hasonlóan Romic Danijel is három évre kötelezte el magát a Haladásban A 28 éves szabadkai születésű, horvát-magyar kettős állampolgárságú futballista hazánkban Kozármislenyben, Pécsett, a Vasasban, Soroksáron, legutóbb pedig Budafokon szerepelt – közben az izraeli Hapoel Katamon csapatában is légióskodott. A 187 cm magas, belső védőként bevethető Romic az NB I-ben összesen 65 bajnokin játszott, két gólt szerzett, az NB II-ben 43 mérkőzésen négyszer talált be.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!