Vas Megyei III. osztály Szombathelyi csoport

Már korábban lezárult a bajnokság.

Vas Megyei III. osztály Körmendi csoport 17. forduló

Szalafő FC 3:0 Máriaújfalu SE
A vendégek zsinórban a 3. mérkőzésüket veszítették el, míg a Szalafő a múlt héten aratott győzelme után ismét megszerezte a 3 pontot.

Telekes SE 3:0 Körmend VSE
A körmendiek kiváló formában várták a mérkőzést (a forduló előtti 4 mérkőzésüket megnyerték), ám a dobogó második helyén álló hazai együttes ellen nem volt esélyük, sima hazai siker született.

Vasalja HSE – Csákánydoroszló KSE
A találkozó félbeszakadt, pedig a hazai együttes már 3:0-ra vezetett a 18. percben. A sereghajtó Csákánydoroszló 8 emberrel állt ki a mérkőzésre.

Rönökért Közhasznú Egyesület 1:2 Pankasz KSK
A találkozó az előzetesen vártaknak, és a két csapat tabellán elfoglalt helyének fényében meglepetést hozott. Izgalmas találkozón végül az esélyesebbnek tartott pankaszi együttes megszerezte a győzelmet.

Alsószölnöki STE 2:0 Rábagyarmat KSK
A tabella utolsó előtti helyén álló Alsószölnök nagy meglepetésre legyőzte az 5. helyezett Rábagyarmat együttesét, még úgy is, hogy az utolsó 20 percben emberhátrányban futballoztak a hazaiak. Mindkét csapat 11 emberrel vágott neki a küzdelemnek, így cserőre nem volt lehetősége az edzőknek.

Gasztony KSE 2:5 Magyarlaki SK
A hazaiak a tabella hátsó felében helyezkednek el, míg a Magyarlak a 7. helyen áll, és igyekszik tapadni az élmezőnyhöz. A találkozó elején a vendégek büntetőből szereztek vezetést, majd erre rátettek még egy lapáttal, és hiába szépített a hazai csapat, nem tudták sokáig izgalmassá tenni a mérkőzést.

Ivánci KSK 1:6 Őrimagyarósd SE
Mindkét együttes a középmezőnyben helyezkedik el, ennek fényében a vártnál kevesebb izgalmat hozott a találkozó, simán nyert a vendég együttes.

Csörötnek KSK 8:1 Nagyrákos SE
Igazi Hollandia-Magyarországos eredmény született a két együttes összecsapásán. A bajnoki címért is harcban álló csörötnekiek egy gólzáporos mérkőzéssel búcsúztatták az őszi szezont. Az első félidőben még szoros volt az eredmény (2:1), a második játékrészben azonban hengereltek a hazaiak.

Vas Megyei III. osztály Sárvári csoport

Szergény SE – Hegyhát SE Sótony
Nincs információ.

Izsákfa FC 3:1 Kenyeri SE
Végig magabiztosan futballozott a hazai együttes, a hajrában azonban nem koncentráltak eléggé, és szépíteni tudott a Kenyeri.

Nagy pofonba szaladt bele ismét a jákfai együttes, ezúttal a dobogó 3. fokán lévő Ostffyasszonyfa ellen.

Nemeskocs FC – Alsóújlaki SC
Nincs információ.

Mesteri FC 0:4 Kemenesmagasi FC
A Kemenesmagasi továbbra is veretlenül vezeti a bajnokságot, ezúttal Mesteriben hozták a kötelezőt, nagyon úgy fest, hogy jövőre már a Megyei II. osztályban indulhat el az együttes.

Nagysimonyi TC 3:0 Keléd SE
A hazaiak a papírformának megfelelően hozták a mérkőzést, és egyre jobb formában vannak. A tavaszi felvonásban akár a tabella elejét is megcélozhatják.

Simaság SE 0:3 Répcevölgye SK Bő
Tisztességgel küzdöttek a hazaiak, de a papírformának megfelelően a répcevölgyi együttes irányította a játékot, és meg is szerezték a győzelmet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!