A Magyar Röplabda Szövetség és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. második alkalommal szervezte meg a Zsinórlabda Bajnokságot, amelynek ezúttal is a Sugár úti sportcsarnok adott otthont. Péntek délelőtt 20 óvodából érkeztek gyerekek, akik a röplabda sport szépségeibe kaphattak bepillantást, valamint ki is próbálhatták a zsinórlabdát.

Nagyon jó hangulatban telt a péntek délelőtt

A rendezvény a gyerekek számára két fő szenzációt is rejtett: egyrészt egy hatalmas nyuszival játszhattak, valamint pacsizhattak, továbbá ösztönzőleg hatott és csillogó szemekkel csodálták a legkisebbek az élvonalbeli női röplabda együttes, a Haladás VSE felnőtt csapatát is, akik jelenlétükkel emelték a bajnokság fényét.

Sátoriné Tóth Zsuzsanna elégedetten nyugtázta, hogy több mint 250 gyermek vett részt a második zsinórlabda bajnokságon

– Második alkalommal rendeztük meg óvodások számára ezt a sportdélelőttöt. Tavaly 150, idén már több mint 250 gyermek vett részt a rendezvényen. A 19 szombathelyi és 1 csepregi oviból érkezett gyerekek nagyszerű hangulatot varázsoltak, a szülők és természetesen a szervezők legnagyobb örömére – árulta el Sátoriné Tóth Zsuzsanna technikai vezető, a rendezvény egyik szervezője.

Farkas Barbara és a Haladás játékosok is szívesen csatlakoztak a gyerekekhez

A zsinórlabda bajnokságon résztvevő gyerekek és nevelők a Magyar Röplabda Szövetség és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. felajánlásából ajándékokat is kaptak, valamint a záróakkordként emléklapokat is kaptak az intézmény megjelent képviselői.

Mindenkinek járt egy szerencsét hozó pacsi…

Sátoriné Tóth Zsuzsanna elárulta, hogy a gyerekek számára a mozgás megszerettetése volt az elsődleges cél, valamint a röplabdasport megismertetése is kiemelten fontos az utánpótlásbázis számára. Úgy tűnik, hogy a jövő nagy sportolói közül már ezen a rendezvényen láthattunk párat.

Zsinórlabda ovisoknak! 🙂

Közzétette: Hungary Sport – 2018. január 26.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!