Hűséges olvasóinknak szerettünk volna kedveskedni, hogy ne csak a legfrissebb bulvárhírekkel, információkkal, eredményekkel vértezzék fel magukat, hanem értékes nyereményeket is hazavihessenek tőlünk. A Hungarysport kezdeményezése óriási siker lett. Hétről-hétre mezeket, tárgynyereményeket, valamint ajándékutalványokat sorsoltunk ki a játékban résztvevők között. Több tucat nyertes falán pedig ott található a Hungarysport falinaptára is.

Legutóbb pedig a Falco-Sopron mérkőzésen helyet foglaló szurkolókat és Hungarysport olvasókat csábítottuk játékra az embereket, hogy közülük egy szerencsés egy szurkolói sállal legyen gazdagabb. A találkozó szünetéig több tucat helyes megfejtés érkezett, így úgy határoztunk, hogy ezt a fajta játékot szeretnénk többször is megismételni.

Fontos és örömteli hír, hogy a Haladás VSE, a Szombathely Crushers és a Falco kC mellé beállt a sorba az Egis Körmend is. Így a már jelenleg is zajló nyereményjátékunk során egy Ferencz Csaba mezt sorsolunk ki. Természetesen a Falco felsőhöz hasonlóan a piros-feketék játékosai is ellátták aláírásukkal a trikót. Érdemes tehát játszani és informálódni a megye sportéletéről, mert velünk nem marad le semmiről!

Hungarysport.hu – Csak sport, más semmi!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!