Néhány hét leforgása alatt a semmiből született meg a mára fogalommá váló Hungarysport.hu. Az oldal, ahol a sporteredmények mellett érdekes információkat és interjúkat is olvashatnak a szurkolók kedvenceikről. A legnagyobb és legismertebb klubokkal összefogva pedig óriási népszerűséggel bír nyereményjátékunk, amelyhez a Haladás, a Szombathely Crushers és a Falco után az Egis Körmend kosárlabda csapat is csatlakozott.

A meghirdetett játékunkhoz ezúttal is több százan csatlakoztak. Ezen a szerkesztőségünk tagjai nem lepődtek meg, hiszen a nyeremény a Körmend csapatkapitányának Ferencz Csabának a meze volt. A válogatottságtól a lengyelek elleni mérkőzéssel visszavonuló bedobó trikójáért még a határon túlról is érkezett jelentkező. A sorsolás ezúttal Némethné Janás Bianka Melindának kedvezett, aki a Lasko elleni hazai mérkőzés előtt vehette át nyereményét Zámbó Adorjántól.

Jó hír azonban, hogy ezzel nem ürült ki az ajándéktárgyakkal megtöltött zsákunk. A Vasi El Classico jegyében több mez keresi gazdáját. Érdemes felkeresni közösségi oldalunkat és velünk játszani…

*

A Körmenddel kapcsolatos hír még, hogy búcsúzott az Alpok-Adria Kupa további küzdelmeitől Gasper Potocnik csapata, miután szerda esti visszavágón 8 ponttal jobbnak bizonyult ellenfelénél a Zlatorog Lasko. A szlovén együttes szinte végig vezetve nyerte meg a második találkozót, összesítve 5 ponttal lépett túl a Rába-parti alakulaton.

Alpok Adria Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Zlatorog Lasko – Egis Körmend
89-81
(25-18, 23-16, 22-17, 19-30)

Lasko: Baric 13/9, Thomas 18/6, Grdadolnik 2, Popovic 23/9, Polutak 15/6.
Csere: Miljkovic 2, Macek 14/6, Durnik 2, Vodiskar -.

Egis Körmend: Dillard 4, Wright 18/6, Ferencz 11/9, Tuoyo 8, Horti -.
Csere: Davis 12/3, Halász -, Hollins 7, Fanning 18/6, Németh 3/3.

Továbbjutott: a Zlatorog Lasko 171-166-os összesítéssel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!