A Szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusa, Király Gábor egy kisfiú kedvében járt. Figyelem, megható képsorok következnek!

Bizonyára mindenkinek akad olyan álma, amelynek beteljesülésére sok esélyt nem lát. Talán ezzel így volt a 11 éves Bence is, aki világéletében kapus szeretett volna lenni. Az elszánt fiú ennek megfelelően készült és dolgozott, az eredmények pedig Őt igazolták. Aztán egy évvel ezelőtt egy súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. A Heim Pál gyermekkórház egyik szobájában két vágyát fogalmazta meg Bence. Az egyik egy családi tengerparti nyaralás volt, a másik pedig egy személyes találkozó Király Gáborral, aki a magyar válogatottal kijutott a 2016-os kontinensviadalra.

A kezelésekre remekül reagált a fiatalember szervezete és fokozatosan a gyógyulás útjára lépett. Jó hír, hogy néhány hét múlva ismét beülhet az iskolapadba és rémítheti meg a riválisok támadóit, hiszen a kapuba is szeretne visszatérni. S, ami az álmokat illeti…

A család már a nyaralást tervezi, Bence kívánságának megfelelően a tengerpartra és megtörtént a nagy találkozó is a két hálóőr között. A szülők egészen Ácsról hozták el a fiút a Haladás Vasas elleni mérkőzésre. Az összecsapást a klub jóvoltából a VIP pholyból tekintette meg a család, a mérkőzés végén pedig még a kérdéseit is feltehette Bence Király Gábornak.

A Haladás “egyese” készségesen válaszolt a rögtönzött interjún, ráadásul ajándékkal is kedveskedett Bencének. Tehát így valósulnak meg az álmok: szeretettel, hittel, kedvességgel!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!