Az élvonalbeli nemzeti csapatbajnokságban (Steel) komoly tervekkel vágott az évadnak a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület. Nem titkolt tervük, hogy ne csak megragadjanak a legmagasabb osztályban, hanem megszorongassák a legnagyobb csapatokat is. Úgy tűnik jó nyomon haladnak a vasi darts játékosok.

A hétvégén a Kozmor József, Moldvai Balázs, Pálos Tamás, Szajkó Roland és Székely Pál alkotta SZDCSE kiválóan kezdett. Négy győzelem mellett csak egyszer adták döntetlenre a mérkőzést a szombathelyiek, így komoly előnyre tettek szert a riválisokkal szemben. Először a Pestújhely csapatával nézett farkasszemet az SZDCSE, de a remek kezdés után végül csak döntetlennel ért véget az összecsapás. Ezt követően viszont hengerelt a szombathelyi különítmény.

A nap krónikájához hozzátartozik, hogy Székely “Penge” Pál félelmetesen játszott. Szinte minden mérkőzésén extra tömeget dobott, közte jó pár 180-nal. A háromszoros magyar bajnok nemcsak játékával, hanem meccsek utáni játékelemzéseivel, hasznos tanácsaival és észrevételeivel segítette az SZDCSE tábla elé álló minden tagját.

Eredmények:
SZDCSE – Pestújhely 8:8
SZDCSE – Újpalotai KDC 9:1
SZDCSE – Sport DC II. 9:6
SZDCSE – Pécsi DC 9:2
SZDCSE – Soul DC I. 9:3

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!