A 21. életévében járó Halász Bence diszkoszvetésben 52.73 méterre, súlylökésben 15.28 méterre, míg fő versenyszámában, a kalapácsvetésben 76.47 méterre repítette a szert. Bencét a magabiztosan megnyert kalapácsvető szám után kérdeztük.

– Jó eredménynek tartom a 76.47-et, de nem tudok maradéktalanul elégedett lenni, hiszen ennél jóval nagyobb volt ma bennem, ez a bemelegítésen is látszott, ahol nagyobbakat dobtam ennél. Szektoron kívülre is és alig kilépve is nagyobb kísérletek sikerültek. Sajnos jobban kellett volna csinálnom, de a dobókör is teljesen rossz volt, próbáltam legyőzni ezt a hátráltató tényezőt, de ez ma nem sikerült teljes egészében – értékelte saját teljesítményét Halász Bence.

Gyurátz Réka, a Dobó SE 22 éves kalapácsvetője súlylökésben 12.68 métert, diszkoszvetésben 44.14 métert, míg kalapácsvetésben 71.11 métert ért el. Utóbbi két versenyszámot ezekkel az eredményekkel természetesen meg is nyerte.

– Örülök a hétvégi versenyen elért eredményeimnek nagyon, de azért adódtak olyan hibák, amelyeket többször nem követhetek el. Szerencsére könnyű kijavítani őket – fogalmazott Réka, aki Bencével együtt a hétvégén már IAAF Hammer Challenge sorozaton indul. Gyurátz Réka a jamaikai Kingstonban, míg Halász Bence Japánban, Osakában lép majd dobókörbe.

 

A múlt hétvégi CSB eredményei ITT böngészhetők.

 

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!