A döntő meccs előtt Király Gáborral beszélgetett a bajnoki döntő moderátora. A válogatottsági rekorder szombathelyi kapusról megtudtuk, hogy igazi NFL-rajongó, bár még nem próbálta ki magát ebben a sportágban, de, ami késik, az nem múlik.

 

 

– Örülök, hogy meghívtatok, hogy itt lehetek és testközelből élvezhetem a döntő mérkőzést, remélem, hogy minden a hazaiak terve szerint alakul és itthon marad a trófea. A Crushers is zöld-fehér és szombathelyi csapat, egyértelmű, hogy nekik szurkolok. Még nem volt szerencsém tojáslabdát rúgni, de, ha majd visszavonulok, akkor majd elgondolkodom, hogy valamelyik Szombathely környéki csapat tagja legyek – válaszolta tréfásan Király Gábor, a Swietelsky-Haladás kapusa.

És akkor jöjjön a meccs összefoglalója…
Óriási hangulatban, mintegy 500 néző előtt vonult be először a Szekszárd Bad Bones csapata, majd a helyiek számára jól ismert bevonuló zenére a Szombathely Crushers is elfoglalta a helyét az SZSE pályán. A Himnusz hangjai után pedig eldöntötték ki kezdi a meccset, majd Király Gábor ünnepélyesen is elvégezte a kezdőrúgást. A jól eltalált lapos lövést nagy taps kísérte, majd egy Crushers-mezt is átvehetett a legendás kapus.

Szombathely Crushers – Szekszárd Bad Bones 17-7

– Nagyon jó izgalmas meccs volt. Nehéz mérkőzésen, nehéz bajnokságon vagyunk túl. Vasárnap délután is nagyot játszott a védelem, hiszen csak 7 pontot engedett és jó helyzetekbe hozták a támadókat. Nem hiába a legkeményebb védelem a miénk. A támadók is tettek fel pontokat a táblára, működtek a játékok. Pár hibát azért vétettünk, de ennyi belefért. Kifizetődött az egész éves munka. Most ünneplünk és jön egy hosszabb pihenés, majd szeptember elejétől elkezdjük újra a munkát. Köszönjük a közönségnek az egész éves szurkolást! Nagyon sokat köszönhetünk nekik – fogalmazott érdeklődésünkre a győzelem után Tatár István csapatkapitány.

És akkor íme a felejthetetlen jelenetek…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!