Október elsejéről napolták el a Haladás idegenbeli mérkőzését, hiszen a Berettyóújfalu indult a Bajnokok Ligájában, így a honi futsal találkozót decemberre halasztották a csapatok. Ezt pótolták múlt héten Berettyóújfaluban a felek, amely nagyon színvonalas volt, ugyanakkor kevés gólt hozott. Az 1-1-es végeredmény összességében reálisnak mondható.

Az élvonalbeli futsal bajnokság 13. fordulójában két rangadót is rendeznek. A Veszprém hazai környezetben győzte le a Dunaferrt 4-3-ra és lépett a második helyre. Amennyiben a Haladás szeretné a téli szünetet a dobogón tölteni, úgy a hétfői MVFC és a csütörtöki BME elleni találkozókon nyerniük kellene. A szurkolókra bizonyára ezúttal sem lesz panasz, akik minden mérkőzésen igazi katlant varázsolnak a Rohonci útra.

Az ellenfelet pedig aligha kell bemutatni, hiszen a Berettyóújfalu minden évben nagyon erős. Minőségi légiósok és válogatott játékosok alkotják a csapatot, így joggal nevezhető a bajnoki cím egyik várományosának. A Haladásnak tehát nem lesz könnyű dolga, ha itthon szeretné tartani a három bajnoki pontot. Szurkoljunk együtt a helyszínen, hogy sikerüljön és ezzel elvegye a MVFC veretlenségét is.

Kútház Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
2018. december 17. – 18:15
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!