A Vas Megyei II. osztályban is lezajlott a 3. forduló, gólzáporos mérkőzésekből nem volt hiány az északi régióban, két találkozón is 9 találat született, míg délen a Gyöngyöshermán – Őriszentpéter találkozó emelte a játékkör gólátlagát. 

Vas Megyei II. o. Északi csoport 3. forduló 

9 gólt és sok izgalmat és fordulatot hozott a Sitke – Ölbő, és a Spari – Szeleste összecsapás is, előbbin a hazai, utóbbin a vendég gárda örülhetett a lefújást követően. Uraiújfaluba látogatott az Ikervár együttese, a két együttes találkozója nem sikerült túl izgalmasra, többnyire ívelgetésekkel, amolyan angolos stílusban igyekeztek az ellenfél kapuja elé kerülni a csapatok, így nem sok helyzet alakult ki a találkozón. A második játékrészben aztán egy szögletet követően megszerezte a vezetést a vendég csapat, ám a hajrában jött az újfalusiak válasza, így igazságos pontosztozkodással zártak a felek. Sima, 7 gólos sikert aratott a Sé hazai pályán a Zanat felett, a Gencsapáti pedig otthon kapott egy hatost a Gércétől.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 3. forduló

A Gyöngyöshermán csapata továbbra is hibátlanul menetel, ezúttal hazai pályán arattak fölényes győzelmet az Őriszentpéter ellen. Ugyancsak hibátlan, és ezzel holtversenyben listavezető a tavaly gyengén szereplő Csákánydoroszló csapata. Az első osztályból kieső Vasszécsenynek viszont ezúttal nem sikerült nyerni, osztoztak a bajnoki pontokon a jáki brigáddal.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!