A legutóbbi fordulóban hiába futballozott jól és dolgozott ki rengeteg ziccert, 3-1-re kikapott az addigi sereghajtó Szeged otthonában a megbízott edző, Catalin Azoitei vezette Haladás-Viktória. A vasiak idén még két meccset játszanak, vasárnap a Győrt fogadják, egy hét múlva Diósgyőrbe látogatnak – írja a haladas.hu.

Vasárnap a 9 ponttal a 6. helyen álló győriek a legutóbbi 2 fordulóban súlyos vereségeket szenvedtek, a 4. helyen álló vasiak viszont hazai győzelemmel megszilárdíthanák helyüket az élmezőnyben.

– Azt a játékot kell nyújtanunk, amit a Szeged ellen az utolsó húsz percben produkáltunk. A héten nagyon jól dolgoztak a lányok, remélem, ugyanezt látom viszont a meccsen is. A helyzetkihasználáson muszáj javítanunk és jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt. Fontos, hogy ne ajándékozzunk gólokat ellenfelünknek. Nyerni akarunk az év utolsó hazai meccsén – ezt a meccs előtt nyilatkozta a klub weboldalának Catalin Azoitei vezetőedző.

A Haladás-Viktória várhatóan a Bíró – Balogh, Tálosi, Horti, Kiss Zs. – Tóth A., Rácz – Szakonyi Fördős, Öreg – Manhart összeállításban lép pályára.

A női labdarúgó NB I. 11. fordulójában ma 13 órakor kezdődik a Haladás-Viktória FC – ETO FC Győr összecsapás, amelyet a Király Sportlétesítményben rendeznek meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!