Kedd délután kellemes szellő lengedezett a napsütötte vasi megyeszékhelyen. Ideális volt az időjárás egy kis edzésre, amelynek a Haladás Sportkomplexum adott otthont. Mielőtt azonban valaki labdarúgásra vagy más termi sportágra gondolna, rögtön hozzátesszük, hogy ehhez a tréninghez a zöld-fehér klub autóbuszának is fontos szerep jutott.

A Magyar Erősember és Erősport Liga idén is fontos versenysorozat megszervezésében valamint lebonyolításában vállalt kulcsszerepet. A szeptemberi finnországi Világbajnokságra hangoló Gadó András, valamint a korábban többszörös magyar bajnok Dávid János egy különleges edzéssel tették felejthetetlenné a legutóbbi tréninget.

Fokozott előkészületeket követően a sportkomplexum sportolói bejárata mellett a közel 15 tonnás Setra típusú emeletes buszt húzták el több ízben is. A mentális és fizikai felkészülés ezzel ért a végéhez, hiszen szombaton több körön keresztül kell bizonyítaniuk erejüket, kitartásukat és rátermettségüket, ami nem lesz könnyű feladat. Már csak azért sem, mert a koronavírus-járvány miatt a versenynaptár is elég nehezen állt össze.

Sok erőpróba elmaradt illetve későbbi időpontban rendezik meg. Ezért a celldömölki, balatoni és szombathelyi állomásokon dől el, hogy ennek a versenysorozatnak ki lesz a bajnoka. Gadó Andrással készült interjúnkból pedig egyéb kulisszatitokra is fény derül. A magyar erősembereknek ezúton kíván szerkesztőségünk sok sikert – a rendezvényről, az eredményekről pedig természetesen beszámol a Hungarysport is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!