Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Haladás VSE és a Zanati KSE közt megállapodás született. Ennek értelmében a zöld-fehér klub utánpótláskorú játékosai a megyei bajnokságban induló csapatot erősítik. Úgy tűnik, hogy ez a lépés nagyon hasznos volt, hiszen az első edzőmérkőzését sikerrel fejezte be, mindezt idegenben.

A Táplánszentkereszt otthonában lejátszott derbi első perceiben még a hazaiak domináltak, majd szép lassan átvette a kezdeményezést a Zanati KSE-Haladás VSE. Ráadásul a szünet előtt még a vezetést is megszerezte Márovics révén. A térfélcserét követően nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a zanatiak és tovább növelték az előnyüket.

A mérkőzés végéig kétgólos vezetést megőrizték a vendégek, így jól sikeredett a bemutatkozás. Szenczi Imre edző elégedett volt a látottakkal, bár szerinte a védekezésben és támadásban is van még mit csiszolni. Pénteken újabb erőfelmérő következik a csapat számára, hiszen a jó erőkből álló Vép együttesével mérik össze tudásukat.

Táplánszentkereszt – Zanati KSE-Haladás VSE 1-3 (0-1)

ZKSE-HVSE: Szentgyörgyvári T. (Kántor Gy.) – Márovics D. (Németh E.), Janek D. (Szabó B.), Kossuth D., Machinek B. – Varga Cs., Perger D., Maráczi I. (Tóth Zs.) – Németh G., Németh B. (Bódi B.), Szenczi B. Edző: Szenczi Imre

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!