Mint ismert néhány napja elmaradt a Szombathelyi Haladás Magyar Kupa-mérkőzése. A Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak együttesét sújtó koronavírus megbetegedések miatt halasztást kértek és kaptak a Magyar Labdarúgó Szövetségtől. A Magyar Kupa legjobb 32 közé jutásért zajló összecsapás új időpontot kapott. November 11-ét, szerdát jelölte meg a szövetség, amelyre 16 órakor került volna sor.

A feltételes mód annak köszönhető, hogy nem lépnek pályára a csapatok, ugyanis az NB III-ban szereplő Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak nem tud kiállni. A hétvégi bajnoki mérkőzésen már a 48 esztendős, korábbi válogatott játékos Korsós Attila – aki technikai vezetőként tevékenykedik – is pályára lépett. A keret nagy része koronavírusos megbetegedés miatt nem áll rendelkezésre.

Mivel a szabályok értelmében nem lehet ismételten elhalasztani az összecsapást, így a Szombathelyi Haladás – játék nélkül – 3-0-val jutott tovább és lett tagja a legjobb 32 csapatos mezőnynek. A döntésről egyébként az MLSZ tájékoztatta az együtteseket kedd délelőtt, amely a korábbi híreszteléseket erősítette meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!