Ahogy arról a tegnapi nap folyamán már mi is beszámoltunk, a legfrissebb kormányrendeletek szerint ismét félbeszakítják az amatőr csapatbajnokságokat, így nem lehet egyelőre megjósolni, hogy mi lesz a 2020/21-es megyeis labdarúgó kiírásoknak a sorsa. A Vas Megyei II. osztályban a 13. játéknapra került sor a hétvége során, ennek eredményei mutatjuk meg olvasóinknak. 

A dolog inkább az északi régióban érdekes, hisz a déli csoportban a hétvége során lezajlott az őszi utolsó játéknap is (pár elmaradt meccs kivételével), de északon hátra lett volna még pár forduló.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kihasználta a Gérce botlását a Söpte a Bozsok és a Zanat is, utóbbi ráadásul egy gólzáporos győzelmet aratva. Azért is szomorú, hogy jelen állás szerint szüneteltetik (vagy félbeszakítják) a bajnokságokat, mert az északi régióban nagy izgalmakra volt kilátás a jövőt nézve, hisz 4 csapat is 28 ponttal áll az élen.

Jegyzőkönyvek, tabella

A déli körzetben már kevésbé árnyalt a helyzet, itt lezajlottak mondhatni rendben az őszi szezon küzdelmei, csupán pár elmaradt mérkőzést kell(ene) pótolni. Új edzőjével magabiztos és meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő a Nádasd együttese, akik megérdemelten lettek őszi bajnokok a déli régióban. Szép győzelmet aratott az Őriszentpéter, a Csákánydoroszló és a Gyöngyöshermán is, utóbbi sikeréről fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!