Az uborkaszezon alatt sem pihennek a csapatok, a Hungary Sport pedig felhívást intézett a megyei futballcsapataihoz, miszerint segítünk nekik edzőpartnert találni. A Vas Megyei III. osztály Szombathelyi csoportjában szereplő Bucsui Községi Sportkör az alábbi levéllel fordult hozzánk.

“Tisztelt Hungary Sport, Egyesületünk, a Bucsu Községi Sportkör 2021.02.14-én (vasárnap) 14:00 órai kezdettel edzőmérkőzést kíván játszani, ám ellenfelünk sajnos még nincs.

Vas Megyei II. illetve III. osztályú csapatok jelentkezését várnánk egy felpörgető találkozóra a nevezett időpontban.

Minden megoldásra nyitottak vagyunk: hazai pályán / idegenben, illetve pályabérlés (melynek költségeit megosztanánk) keretében is. Érdeklődni Hujber Lászlónál lehet a +36 30 308 4417-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen. Szeretnénk támogatást kérni Tőletek abban, hogy a Hungary Sport oldalain történő megosztással segítsetek nekünk tető alá hozni egy edzőmérkőzést! Segítségeteket előre is köszönjük!

Sportbaráti üdvözlettel: Benczek Péter Bucsu Községi Sportkör”

Reméljük ezúton sikerül edzőpartnert találnia a gárdának! Mindenkit arra biztatunk, hogy forduljon hozzánk bátran hasonló jellegű kéréssel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!