A hétvége során pótolták a Vas Megyei I. osztály őszi szezonjából elmaradt 15. forduló mérkőzéseit. A vépiek a 2021-es év során először léptek pályára a bajnokságban, hisz a 14. játéknap pótlásán szabadnaposak voltak. 

Kíváncsian várta tehát mindenki, hogy az ősszel jó formát mutató gárda milyen arcát mutatja majd az újévben, plusz a múlthét során megsemmisítő vereséget szenvedő kőszegieknek is volt mit javítaniuk, így izgalmas meccsre volt kilátás.

Nos, az időjárás nem kedvezett a két együttesnek, a Király SZE műfüves pályája szombat reggelre korcsolyapályára kezdett hasonlítani, így nehéz körülmények között kellett lejátszani az összecsapást.

Az első etapban még jól tartotta magát a vendég Kőszeg, ám a második játékrészt remekül kezdte a Vép, a 46. és a 47. minutumban is betaláltak Takács és Szalai révén. A két gólos előny birtokában már a Vép sem erőltette annyira a támadásokat ezen a veszélyes talajon, így az eredmény a folytatásban már nem változott.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A vépiek továbbra is fej-fej mellett vezetik a tabellát a Sárvárral, mindkét gárdának 34-34 pontja van. A kőszegiek újabb vereségüknek köszönhetően már csak a 6. helyen állnak a tabellán, ráadásul eggyel több mérkőzést játszva a mögöttük álló csapatoknál.

Az előttünk álló hétvégén a vépiek a Szentgotthárdot fogadják, míg a Kőszeg a pihenőjét tölti majd.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!