Vasárnap megkezdte szereplését az élvonalbeli férfi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában a Haladás VSE. Az első körben a Kecskemét együttesét fogadták a zöld-fehérek a Rohonci úti sportkomplexumban. A nagy csatát hozó összecsapáson rengeteg helyzetet dolgoztak ki a csapatok, de a kapusok bravúros formájának köszönhetően 2-1 arányú vasi siker született a mérkőzésen.

Sokáig nem pihenhetnek a szombathelyiek a győztes derbit követően, hiszen a csütörtök este, az ország másik végébe utazik Juan ramon Calvo Rodriguez együttese, hogy a DEAC ellen is összemérjék tudásukat. A hajdúsági együttes pedig szintén kitett magáért az első fordulóban, hiszen a Veszprém otthonából elhozott – teljesen megérdemelten – egy pontot, miután 3-3-ra végeztek.

Az alapszakasz során két szoros mérkőzést játszott egymással a Haladás és a DEAC. Szombathelyen csak 3-2-re nyertek Dróth Zoltánék, a debreceni visszavágót a vasi alakulat 6-2-es sikerrel fejezte be. Tehát gólzáporos mérkőzésre van kilátás és remélhetőleg szombathelyi sikerrel fejeződik be a hajdúsági kirándulás. Az összecsapást természetesen ezúttal élő stream közvetítéssel megtekinthetik a szurkolók a Hungarysport oldalán.

DEAC – Haladás VSE
2021. február 25. 18:30
Debrecen, Egyetemi Sportaréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!