A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is zajlott az élet a hétvége során, nézők nélkül ugyan, de lejátszásra kerültek a 15. játéknap küzdelmei valamennyi régióban. Fotóink a Király Sportlétesítményben, az Újperint – Acsád meccsen készültek.

Jegyzőkönyvek, tabella

Könnyed, fölényes győzelmet aratott hazai pályán az Újperint együttese, továbbá az éllovas Telekes, valamint az őket üldöző toronyi gárda sem hibázott a hétvége során.

Jegyzőkönyvek, tabella

Izgalmakból nem volt hiány a körmendi régióban, minden találkozón született legalább 4 gól, így igazán kár, hogy nézők nélkül kellett megrendezni a találkozókat. Nem hibázott a három éllovas: a Szalafő és a Szakonyfalu csapata könnyedén győzött, ám a 3. helyen álló körmendi együttes eléggé nehezen nyert Vasalján.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadón nézett farkasszemet egymással a Kemenesmagasi és a Szergény együttese. Mindkét csapat az érmes helyezések valamelyikére pályázik, így ez a találkozó különösen fontos volt számukra, végül azonban nem hozott nagy izgalmakat az összecsapás, a kemenesiek könnyedén tartották otthon a három pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!