A hétvége izgalmasan zajlott a Vas Megyei II. osztály régióiban, a déli csoportban a 21., míg az északiban a 24. forduló küzdelmeit rendezték meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hatalmas verésbe szaladt bele Zanaton a Sitke együttese, az éllovas erődemonstrációt tartott hazai pályán, egyelőre nézők ugyan nem lehettek, de az arra sétálgató természetjáróknak sok izgalmas pillanatban lehetett részük. Szintén nagy izgalmakat hozott a Pecöl – Gérce rangadó, amelyen fordulatokból nem volt hiány, ám végül a hazai együttes behúzta a találkozót. Hiába vezetett már 3:1-re is, végül kikapott saját pályáján az Ikervár csapata Sé legjobbjaitól. Két mérkőzésen született pontosztozkodás: nem bírt egymással az Uraiújfalu és a Bozsok, pedig mindkét gárdának megvoltak a lehetőségei, a hazaiak ráadásul az utolsó pillanatokban a kapussal szemben hibáztak. A másik döntetlent a Szpari és a Mersevát játszotta egymással utóbbi otthonában. Akadt két vékonyabb arányú győzelem is, a Söpte a Kemenesalját, az Alsóújlak a Gencsapátit múlta felül 1 találattal.

Jegyzőkönyvek, tabella

Bajánsenyén tért vissza a győztes útra az elbukott rangadó után a Nádasd együttese, akik 6 gólt vágtak a 90 perc során. Szintén 6-ot gurított a Körmend is a Szentpéterfának. Már két gólos hátrányban is volt, ám végül 9 találatot szerezve könnyedén győzött a Gyöngyöshermán csapata a sereghajtó Őriszentpéter ellen. Egy góllal bizonyult jobban a Vasszécseny a Rábatótfalunál, míg a Tanakajd egy könnyed kétgólos sikerrel múlta felül a Viszák csapatát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!