A 2020/21-es finálé első két meccséről ITT írtunk, a harmadik összecsapás összefoglalóját pedig ITT olvashattátok. Az alapszakasz győzteseként pályaelőnyt élvező szolnokiak 2-1-es vezetésével ma este Szombathelyen folytatódik a harc.

Gasper Okorn, a Falco KC bajnok edzőjének meccs előtti nyilatkozata a klub közösségi oldalán jelent meg.

– Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hoy egyenlítsünk. Nincs más opciónk, nyernünk kell. Ehhez pedig arra lesz szükség, hogy a saját játékunkat játsszuk és csak magunkra koncentráljunk. Tudjuk, miben hibáztunk pénteken, ezt kijavítjuk. Nagy szükségünk lesz szurkolóinkra, akik ezúttal is hatodik emberként buzdítanak majd bennünket – fogalmazott Okorn mester, aki sportszerű drukkolásra kérte meg a sárga-fekete szimpítizánsokat.

A Falco magasembere, Boris Barac szerint jól kezdeni és végig irányítani kell a hazai meccset.

Az Olaj mestere, Gasper Potocnik egy újabb kemény meccsre számít.

– Bár a második találkozó végére nagy lett a különbség, összességében mindhárom mérkőzés kemény volt. Megpróbáltunk jól felkészülni. Hiszek a játékosaimban és bízom benne, hogy még egyszer ki tudják tenni a szívüket a pályára és ez a legfontosabb. Ha ez elég lesz, akkor nagyon boldogok leszünk, ha nem, akkor felkészülünk a következő összecsapásra – nyilatkozott a szolnokiak szakvezetője.

A Falco – Szolnoki Olaj döntő negyedik meccsén 18.30-kor dobják fel a labdát. Ha nem tudsz a helyszínen szurkolni a sárga-feketéknek, akkor nézd az M4 Sport élő közvetítését!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!